×
Your cart is empty.
Chuť detstva
25. februára 2015 Wordbajan Wordpress

Chuť detstva

Posted in Blog

Chuť detstva

Krupicová kaša je totiž veľmi ľahko stráviteľná a má niekoľko chuťových variácií. S kakaom, škoricou, vanilkou, maslom, ovocím alebo sirupom. Detičkám môžeme na ňu rozdrviť piškóty, lentilky alebo nastrúhať čokoládu. No, dobrota ako vymaľovaná.

Aj pre športovcov
Vôbec však nejde len o potravu pre dojčatá. Náhodou je celkom vhodná aj pre športujúcich a to ako pred tréningom, tak i po ňom. Je to rýchlo stráviteľné jedlo, ktorým si doplníme dostatok sacharidov. Ak potrebujeme energiu pred výkonom, tak pred ním alebo si sacharidový náklad naložíme po trénovaní na reštart vyčerpaného organizmu.

Hotová z chladničky
Krupicová kaša je teda výborný tip na raňajky alebo aj večeru. Hlavne pri časovej tiesni sa môže stať, že nie je už priestor na státie za sporákom alebo zistíte, že práve nemáte doma mlieko… Odporúčam preto sa hotovou krupicovou kašou zásobiť. Melina pre vás vyrába hotovú krupicovú kašu v kelímkoch, ktoré tak máte hneď po ruke vždy, keď sa dostaví chuť. Vyrába sa mliečna krupica natur bez príchute, ale aj s príchuťami malina, čokoláda a jahoda.

Tak teda, spestrite jedálniček vašim deťom týmto tradičným pokrmom alebo sa sami vráťte do mladších čias a pripomeňte si, ako chutilo detstvo…