Doprajte červom poslednú večeru Aké ovocie vám ako prvé napadne v období, keď sa vonku naplno rozbehne letná sezóna, keď sa… Sladké, letné, osviežujúce. Žiaden červený, ale žltý melón! Čo nás v lete dokáže najviac osviežiť a zároveň dostatočne zasýtiť? Zmrzlina či limonáda… Zdraví byť chceme, no nad cviklou ohŕňame nos! Začnime rovno od podlahy. Cvikla patrí do TOP 5 najkontroverznejších zelenín vôbec!… Grilovací guru 5. časť Najdôležitejšie z najdôležitejších Táákže mudrlanti. Trochu si teraz zrekapitulujme prvú (na tento rok aj poslednú) sériu… Byť čučoriedkovým klaunom sa oplatí! Lesy začínajú tmavnúť silno modrou pochúťkou v podobe malých bobuliek. Prvé úlovky hlásia už aj záhradkári,… Grilovací guru 4. časť Striebro patrí syrom, no útočia na zlato! Sezóna „múdreho“ grilovania je v plnom prúde. Prečo múdreho?… Nemáte čas na svoju polovičku? Dajte si jahody, hodinky skončia v koši! Obsahujú veľké množstvo vitamínu C, ďalej tiež vitamíny A,… Grilovací guru 3. časť Grilovanie ako umenie, ktorému sa dá naučiť V prvej časti seriálu sme vás zaviedli do tajov pôvodu,… Grilovací guru 2. časť Nezdravému grilovaniu zamávajte! Keď je vonku tak horúco, že aj psy jazyky vyvaľujú, neostáva nič iné,…post
Doprajte červom poslednú večeru
By Patrik Boďo
post
Sladké, letné, osviežujúce. Žiaden červený, ale žltý melón!
By Patrik Boďo
post
Zdraví byť chceme, no nad cviklou ohŕňame nos!
By Patrik Boďo
post
Grilovací guru 5. časť Desatoro grilovania
By Patrik Boďo
post
Byť čučoriedkovým klaunom sa oplatí!
By Patrik Boďo
post
Grilovací guru 4. časť Striebro patrí syrom, no útočia na zlato!
By Patrik Boďo
post
Nemáte čas na svoju polovičku? Dajte si jahody, hodinky skončia v koši!
By Patrik Boďo
post
Grilovací guru 3. časť Grilovanie ako umenie, ktorému sa dá naučiť
By Patrik Boďo
post
Grilovací guru 2. časť Nezdravému grilovaniu zamávajte!
By Patrik Boďo