×
Your cart is empty.
Zoznámte sa s exotickým dezertom
21. marca 2016 Wordbajan Wordpress

Zoznámte sa s exotickým dezertom

Posted in Blog

Zoznámte sa s exotickým dezertom

Už to poznáte. Pri nakupovaní premýšľate, čo by ste počas vychutnávania večerných chvíľ najradšej zahryzli. Na kopu dôležitých potravín v košíku hádžete čipsy, tyčinky, chrumky, arašidy či niečo sladšie ako rôzne keksíky alebo veľkú čokoládu od fialovej kravy. V tom lepšom prípade, aspoň čo sa týka nášho organizmu, siahame po akciových jogurtoch, ktorých v tom momente prechádza predajným pultom aj cez desať/pätnásť kelímkov. Keď však nabudúce budete brázdiť uličky supermarketu, odparkujte svoje nákupné vozidlo pri mliečnych výrobkoch. Čaká tam na vás jedinečná novinka v podobe troch tvarohových dezertov.

Prečo sú jedinečné?

Na mliekarenský trh prichádzajú tvarohové krémy ojedinelých príchutí, vďaka ktorým môžete v kombinácii s klasickým tvarohom pocítiť závan pravej exotiky. Citrón, kokos, mango. Na výber máte z týchto troch príchutí, ktoré ste s bielym zlatom, ako sa tvarohu prezýva, ešte určite nemali. A aby sme boli úplne presní, jedinečnosť sa kardinálne neskrýva práve v týchto nezvyčajných príchutiach, ale v inej súčasti dezertu. Vo vnútri sa totiž nachádzajú malé želé kocky z fermentovanej kokosovej vody, ktorá sa nazýva Nata de coco. Po rozmiešaní s osviežujúcim mliečnym krémom citrónovej, mangovej a kokosovej príchuti sa treba začať obávať o rozbitie chuťových pohárikov na malé črepiny.

Explózia chuti s radom výhod!

Drinky s ľadom, milión druhov zmrzlín či stekajúci pot cez slnečné okuliare. To všetko patrí k letným horúčavám, na ktoré si v našich končinách zvykáme čoraz horlivejšie. Ale prečo vás vlastne dráždime letom, keď vonku v týchto dňoch panuje sychravé a ešte stále chladné marcové počasie? Pretože to je ten vhodný čas ponoriť sa do chuti exotických tvarohových príchutí, ktoré sklesnutú náladu a únavu dokážu efektne pretočiť naruby. Ďalším z adekvátnych dôvodov je dožičiť telu potrebné živiny, ktoré si naše telo špecificky vyžaduje práve v tomto období. Často naša športová obuv po práci či škole zablúdi do najbližšieho fitka, kde so slzičkou na krajíčku spomíname na dobroty, ktoré sme si tak hojne dopriali počas sviatkov. No a pri pomyslení na Veľkú noc, ktorá sa nezadržateľne blíži, sa rýchlosť bežeckého pásu ešte zintenzívni. Po príchode domov siahame len po nízkokalorických jedlách s vysokým obsahom vlákniny a bielkovín, ktoré nás majú dostať do formy. A práve tu by mal prísť na rad tvarohový dezert od Meliny, ktorý dodá telu nielen požadované živiny, ale vás aj správne nakopne a nebudete sa cítiť ako dobité psy.

Doprajte si taký, aký máte najradšej

Vďaka vysokému obsahu vlákniny s nízkym obsahom sacharidov a so žiadnym tukom či cholesterolom si tento tvarohový krém môžete vychutnať naozaj kedykoľvek. Ráno, na olovrant či večer k telke si ho tak doprajte bez výčitiek, že sa vám tento mliečny výrobok nejako začne ukladať do tukových vankúšov. Obávať sa ho nemusíte ani dokonca tesne pred spaním, pretože obsahuje bielkovinu kazeín, vďaka ktorej sú do svalov práve v noci najefektívnejšie dodávané potrebné látky. A čo je na tom najlepšie, možno sa vám bude snívať o tých najhorúcejších kútoch sveta. Tak ešte raz, dobrú chuť plnú exotiky!