Capresi jahoda

Capresi jahoda
5. Apríla 2016 tomasharcarik
capresi-jahoda

Capresi jahody

Privítali by ste nejakú osviežujúcu maškrtu, na ktorú by ste sa mohli počas letných horúčav kedykoľvek spoľahnúť? Nadýchaná tvarohová novinka v podobe krému Capresi s príchuťou povzbudzujúcich jahôd môže ideálne oživiť vaše tradičné jedálne menu.

Tvaroh patrí všeobecne medzi veľmi prospešné potraviny a má široké využitie ako v sladkej, tak aj v slanej kuchyni. „Biele zlato“, ako sa tvarohu prezýva, by malo byť pravidelnou súčasťou jedálnička nás všetkých. Je totiž bohaté predovšetkým na bielkoviny. Z minerálnych látok obsahuje vápnik, fosfor, železo, horčík, z vitamínov sa jedná o vitamín A, C, D, E a K. Tvarohovo-jahodový dezert Capresi vám nielen na raňajky, olovrant, alebo večeru doplní bielkoviny a vlákninu, ale kedykoľvek počas dňa dokáže vďaka osviežujúcej chuti dodať potrebnú energiu. Kvôli vysokému obsahu vápnika je vhodné zaraďovať takýto tvarohový dezert čo najčastejšie do jedálnička pre deti i pre seniorov, u žien potom najmä v období menopauzy. No a vďaka vysokému obsahu bielkovín krém zasa ulahodí všetkým športovcom, ktorí v období budovania svalovej hmoty potrebujú dostať do tela čo najviac proteínov. Aby ste si nadýchaný tvaroh dokázali aj dokonale vychutnať, no pritom sa vám nechce vymýšľať, s čím by ste tvaroh skombinovali, Melina to vyriešila za vás. Spracovala totiž tvarohovú novinku s príchuťou jahôd, ktoré obľubuje azda každý. Ako by aj nie, keďže sú krásne, voňavé, chutné a zdravé. Konzumujeme ich len tak, prípadne so šľahačkou, pripravujeme si z nich koktaily, dávame ich na lievance. Tentoraz by ste s príchuťou tohto obľúbeného ovocia mohli vyskúšať aj tvarohový krém Capresi.