Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets
-
Cottage cheese 3% 200 g
Syr typu Cottage Cheese. Druh čerstvého syra so štruktúrou hrudiek syra v lahodnej smotane, označovaný aj ako *ľahký*. V ponuke sú dva druhy s obsahom tuku 5% a so zníženým obsahom tuku 3% v balení 200g Zloženie Tvarohové zrno Pasterizovaná smotana 39,5% Kuchynská soľ Ďalšie informácie Jedna porcia (100 g) obsahuje 83 kcal 4% % ODD*. *individuálna potreba výživných zložiek može byť vyššia alebo nižšia v závislosti od pohlavia, veku, fyzickej aktivity a iných faktorov. Obsah tuku 3%. Typ balenia Typ – Plastový obal Príprava a použitie Pred konzumáciou vymiešať. -
Cottage cheese 5% 200 g
Syr typu Cottage Cheese. Druh čerstvého syra so štruktúrou hrudiek syra v lahodnej smotane s obsahom probiotických kultúr. V ponuke sú dva druhy s obsahom tuku 5% a so zníženým obsahom tuku 5% v balení 200g Zloženie Tvarohové zrno Pasterizovaná smotana 39,5% Kuchynská soľ Ďalšie informácie Jedna porcia (100 g) obsahuje 101 kcal 4% % ODD*. *individuálna potreba výživných zložiek môže byť vyššia alebo nižšia v závislosti od pohlavia, veku, fyzickej aktivity a iných faktorov. Obsah tuku 5%. Typ balenia Typ – Plastový obal Príprava a použitie Pred konzumáciou vymiešať. -
Cottage cheese 500 g
Druh čerstvého syra so štruktúrou hrudiek syra v lahodnej smotane s obsahom probiotických kultúr. V ponuke dva druhy s obsahom tuku 5% a so sníženým obsahom tuku 3% v balení 150 g alebo 500g. Teraz aj novinka cottage cheese pažítka 150g. -
Fellada 270g
Druh mäkkého syra s typickou slanou príchuťou a bielou farbou vhodný do šalátov, podobný gréckemu syru feta, avšak vyrobený iba z kravského mlieka. V ponuke dva druhy s obsahom 45% tuku a v light verzii s obsahom tuku 30%. Zloženie: Pasterizované mlieko Jedlá soľ Regulátor kyslosti E 575 Mikrobiologické syridlo Ďalšie informácie: Tučný, 45 % tuku v sušine. Mlieko, mliečne výrobky a obľúbené syry patria medzi základné potraviny, ktoré dennodenne zaradzujeme do jedálnička. Rôzne syry si svoje postavenie zasluhujú právom, pretože sú bohatým zdrojom mnohých dôležitých živín pre náš zaťažovaný organizmus. Niet sa čomu čudovať, že patria medzi najstaršie, najvýživnejšie a najchutnejšie potraviny. Pri nákupe syrov je potrebné venovať pozornosť niekoľkým dôležitým kritériám. Na prvom mieste stojí určite čerstvosť a kvalita syru, potom chuťové preferencie konzumentov, možnosť kuchynského spracovania či jeho zdravotný prínos. Jedným z čoraz obľúbenejších syrov našich tradičných kuchýň je Fellada, ktorá sa do popredia v syrovom svete dostala predovšetkým pre jej výraznú, zaujímavú chuť, podporenú množstvom prospešných hodnôt. Ide o druh mäkkého syra s typickou slanou príchuťou a snehovo-bielou farbou. Syr, ktorý na pultoch s mliečnymi výrobkami ponúka aj Melina, je vhodný hlavne do zeleninových šalátov, pričom je podobný gréckemu syru feta, avšak vyrobený iba z pasterizovaného kravského mlieka. Kúsok Fellady pokryje asi pätinu množstva bielkovín a tretinu vápnika, ktoré by mal denne prijať dospelý človek. Syr obsahuje aj vitamín A, B a D a na úžitok sú nám aj zinok či fosfor. Vyvážený pomer týchto nenahraditeľných zložiek sú výbornou prevenciou pri osteoporóze, pričom veľmi efektne podporujú odolnosť zubov voči zubnému kazu. Felladu od Meliny s 45 % obsahom tuku nájdete v obchodoch v 270g balení pestrých farieb, ktorý výrobku zaručuje pomerne dlhú trvanlivosť. -
Fellada Light 270g
Druh mäkkého syra s typickou slanou príchuťou a bielou farbou vhodný do šalátov, podobný gréckemu syru feta, avšak vyrobený iba z kravského mlieka. V ponuke dva druhy s obsahom 45% tuku a v light verzii s obsahom tuku 30%. Zloženie: Pasterizované mlieko Jedlá soľ Regulátor kyslosti E575 Mikrobiologické syridlo Ďalšie informácie: Polotučný, 30 % tuku v sušine. Syry sú už dlhú dobu nerozlučne spojené s tradičnými jedlami Európskeho kontinentu, kde sa dennodenne vyrába obrovské množstvo rôznych druhov syra. Európske štáty majú najvyššiu svetovú produkciu i spotrebu tejto obľúbenej a predovšetkým výživovo hodnotnej potraviny. Taliansky parmezán či mozarella, holandská gouda, dánsky modrý syr, francúzsky brie a camembert, grécka feta a mnohé ďalšie syry sú tým najlepším príkladom toho, akým syrovým bohatstvom oplýva starý kontinent. Ďalším mliečnym produktom, ktorý treba zaradiť k bohatej rodine syrov, je čoraz obľúbenejšia Fellada, ktorá je chuťou i výzorom podobná gréckej fete. Aj podtatranská spoločnosť Melina ponúka zákazníkom tento syr, ktorý na pultoch s mliečnymi výrobkami nájdete v „light“ verzii s 30 % obsahom tuku. Mäkký syr výrazne bielej farby s typickou slanou príchuťou si tak môžete dovoliť aj počas rôznych redukčných diét. Jedinečná chuť Fellady, ktorá je vyrobená z pasterizovaného kravského mlieka, najlepšie vynikne v rôznych zeleninových šalátoch, ktoré dokážu výrazne spestriť stereotypné jedlá našich kuchýň a dodať potrebnú energiu. Syr je taktiež významným zdrojom bielkovín a vápnika, pričom vo veľkom množstve obsahuje aj vitamíny A, B2, niacín, B12 či D a plusom sú aj minerálne látky zinok a fosfor. 270 g Fellada light v pestrofarebnom balení od Meliny si Vás tak dokáže získať už pri prvom ochutnaní.