×
Your cart is empty.

Mladí lyžiari posilnení mliekonečne vitálnymi výrobkami

Mladí lyžiari posilnení mliekonečne vitálnymi výrobkami
14. marca 2019 Patrik Boďo

Mladí lyžiari posilnení mliekonečne vitálnymi výrobkami

Východoslovenská liga v zjazdovom lyžovaní 2019 mládeže dopísala poslednú kapitolu. Vyvrcholením bolo 6. kolo, ktoré sa uskutočnilo v krásnej lyžiarskej scenérii vo Vyšných Ružbachoch. Melina bola pri tom.

Dokopy 235 pretekárov

Východoslovenská liga v zjazdovom lyžovaní je dlhodobá súťaž jednotlivcov vo všetkých kategóriách. Tak to bolo aj pre sezónu 2018/2019. Súťažilo sa v 6. kolách, pričom každé podujatie bolo na inom svahu. Finále sa uskutočnilo 10. marca v okrese Stará Ľubovňa vo Vyšných Ružbachoch, kde sa na štart postavilo 170 pretekárov  hlavnej kategórie mladších predžiakov až juniorov. V kategórii Superbaby (neregistrované deti r. nar. 2011 a mladšie) bolo 50 pretekárov. Aj tí tvorili celok 235 pretekárov, ktorí sa zúčastnili východoslovenkej ligy. Výsledky sú k dispozícii SEM.

Mliečna krajina spestrila snežnú krajinu

Okrem toho, že organizátori mali pre víťazov prichystané cenné trofeje, boli ocenení aj ostatní. V cieli dostali súťažiaci výživné detské syry a časť detí aj chutné dezerty Capresi. Dosť bolo ale slov, presvedčte sa týmito fotografiami:

Zdroj: Vierka Kundisová ŠSDM Poprad – Tatry