×
Your cart is empty.
S kamzíkmi v jednom cieli!
10. júna 2019 Patrik Boďo

S kamzíkmi v jednom cieli!

Posted in Blog

Popradským hokejistom začala letná príprava. Posledný piatok bol tým dňom, kedy si fanúšikova mohli spoločne so svojimi obľúbenými hráčmi spod Tatier zatrénovať. Ba dokonca, mohli ich aj vyzvať a zasúťažiť si o mliekonečné ceny. Ako to dopadlo?

Víťazom Matúš zo Starého Smokovca

Zraz spoločnej tréningovej jednotky sa uskutočnil pri lanovke na Hrebienok v Starom Smokovci. Odtadiaľ popradskí hokejisti bežali spoločne s fanúšikmi smerom na Hrebienok a pri nasávaní toho najčistejšieho vzduchu sa snažili dobehnúť do cieľa. Z fanúšikov pretrhol pomyselnú cieľovú pásku ako prvý 16 ročný Matúš zo Starého Smokovca. “Nepôsobím v žiadnom športovom klube, no mojou záľubou sa v poslednom období stal práve beh, v ktorom som sa našiel. V budúcnosti sa chystám zúčastniť bežeckých súťaží nielen v okolí, ale aj mimo Tatier,” svoje ambície pri preberaní produktov od Meliny predostrel “rýchlik” Matúš.

Zamakali si aj fanúšikovia. Ako prvý do cieľa dobehol Matúš zo Starého Smokovca (druhý zľava).

Mliekonečné posilnenie

Po spoločnej fotografii sa presun uskutočnil smerom do hotela Crocus. V reštaurácii Zubačka na hokejistov a fanúšikov čakal výživný branch obohatený o produkty plné bielkovín. No a tu sa už o zábavu staral ten najpovolanejší kamzík “Kamko”, teda maskot popradských hokejistov. Neverili by ste, ale aj jemu zachutil tvarohový dezert Capresi s príchuťou jahôd. Záverom bolo podpisovanie dresu pri pití chutnej kávičky z rúk šikovných čašníkov reštaurácie Zubačka. A komu sme dres HK Poprad podarovali? Zatiaľ ešte nikomu. Čoskoro budete o dres plný podpisov môcť zabojovať aj vy prostredníctvom súťaže na našom Facebooku.

Na záver si už len pozrite fotky z vydarenej akcie a do ďalšieho stretnutia s kamzíkmi prajeme množstvo letných a hlavne mliekonečne chutných zážitkov.

Foto: Daniel Laškody – HK Poprad, bajan