×
Your cart is empty.
Zatrénujte si s popradskými hokejistami v Tatrách!
30. mája 2019 Patrik Boďo

Zatrénujte si s popradskými hokejistami v Tatrách!

Posted in Blog

Chceli ste niekedy zažiť pravú hokejovú prípravu, no nedostali ste príležitosť? Alebo sa len pred letnou sezónou potrebujete dostať do vytúženej formy? S Melinou a popradskými hokejistami to nebude žiaden problém!

Letná príprava zahájená

Možno sa zdá, že sezóna 18/19 skončila len včera, popradskí kamzíci neotáľajú a vo svojich kalendároch už majú rezervované týždne letnej prípravy na tú nastávajúcu. „Prvý deň letnej prípravy je naplánovaný na 13. mája. Trvať bude 7 týždňov. Letnej prípravy sa zúčastnia všetci slovenskí hráči spoločne s vybranou skupinou hráčov z juniorky,“ vyjadril sa pre domovský web HK Poprad hlavný tréner František Štolc.

Tento čas býva pre fanúšikov pomerne hluchým obdobím, počas ktorého sa do hokejového diania či prípravy na novú sezónu dokážu zapojiť tak maximálne čítaním aktualít z klubu alebo zakupovaním permanentiek. Toto leto však môže byť úplne iné a s obľúbenými hráčmi sa môžete stretnúť i mimo ľadu.

Vyzvite kamzíkov a vyhrajte

Cieľom realizačného tímu HK Poprad je počas prípravy zavádzať aktivity, ktorých výsledkom bude dostatočne stmelený kolektív. „Tu sa ale nebavíme o jednoduchom objednaní nejakého posedenia. Skôr mám na mysli spestrenie tréningových jednotiek. Nech zvýšime medzi hráčmi súťaživosť a popritom nech sa aj zabavia. Musí to však prioritne slúžiť na spojenie kolektívu a jeho spoluprácu. Dôvod? Úspechy dosiahneme len tak, že sa všetci spojíme pre hokej,“ predostrel zámer Ľuboš Husár, ktorý sa stal novým projektovým manažérom.

Novinky na seba nenechajú dlho čakať. Prvá kolektívna akcia sa uskutoční už v piatok 7. júna 2019 od 9:00h, kedy aj vy môžete s popradskými hokejistami vybehnúť na Hrebienok ako ozajstné kamzíky! A keďže po poriadnom tréningu treba poctivo zregenerovať, v reštaurácii Zubačka bude pre vás pripravený mliekonečne chutný brunch. Nepremeškajte tak jedinečnú šancu vyzvať popradských extraligistov a pomôžte im spoločne dosiahnúť ešte lepší výsledok ako v zašlej sezóne.

Ten, kto ako prvý vybehne na Hrebienok, vyhráva balíček produktov od Meliny a tričko HK Poprad. Tešíme sa na vás a prajeme veľa šťastia či síl, no tiež zážitkov. Hlavne nezabúdajte, že SEVER SME MY!

Harmonogram

7.6.2019 (piatok)

8:00 – odchod hokejistov z Popradu do Smokovca
8:15 – 8:30 – zraz a štart tréningovej jednotky (pri lanovke na Hrebienok – Starý Smokovec)
9:45 – 10:00 – presun do reštaurácie Zubačka
10:15 – začiatok brunchu v Zubačke (Hotel Crocus)
10:30 – priestor na fotenie s hráčmi + debata a autogramiáda
12:00 – predpokladaný koniec akcie

Zdroj: hkpoprad.sk
Foto: facebook.com/hkpoprad