×
Your cart is empty.
Robot si v kuchyni tiež zaslúži čestné miesto
22. februára 2016 Wordbajan Wordpress

Robot si v kuchyni tiež zaslúži čestné miesto

Posted in Blog

Robot si v kuchyni tiež zaslúži čestné miesto

Celá rodina si zvykla na vaše tradičné jedlá alebo kulinárske špeciality, ktoré sú tak túžobne očakávané dennodenne na kuchynskom stole. Každý deň vám tak po práci či počas dovolenky neostáva nič iné len zaťať zuby a kuchtiť ostošesť. Na všetko to nepopulárne hnetenie, šľahanie, sekanie a mixovanie ste úplne sami a niekedy by ste s tým najradšej sekli? Pre potlačenie tichej domácnosti sa na túto myšlienku snažíte čím skôr zabudnúť. No tak ale čo sa s tým dá robiť alebo kto nám dokáže pomôcť?

Zabudnite na drinu!

Stačí si poriadiť niekoho spoľahlivého na efektívnu výpomoc! Taký kvalitný domáci robot zvládne kvantum kulinárskych vecí za vás. Na trhu sa dnes objavuje čoraz viac menších prístrojov, ktoré v kuchyniach nezaberajú príliš veľa miesta, pričom dokážu uspokojiť iba tie najzákladnejšie potreby menej náročných kuchárov ako krájanie zeleniny, sekanie cibule, alebo strúhanie syra. Na druhej strane stoja stále populárnejšie robustné, no pritom omnoho silnejšie roboty, spravidla s horným výklopným ramenom, ktoré spoľahlivo dokážu napríklad miesť cesto aj z viac ako 1kg múky, najemno rozsekať mäso, rozomlieť mak či vylisovať rôzne citrusové plody.

Varila myšička kašičku…

Netreba zas kuchynského robota preceňovať a domnievať sa, že ide o nejaký inteligentný android. Jedná sa o kombinovaný prístroj, ktorý je však veľmi komplexný. Môže nahrádzať mnoho aparátov, ktoré používame v našej domácnosti pri varení bežných jedál. Pomocou kuchynských robotov dokážeme naše dobroty šľahať, miesiť, hnietiť, drviť, sekať, lisovať či strúhať. Táto všestrannosť len potvrdzuje fakt, že kuchynský robot zaručene ušetrí vašu energiu, čas, prácu, i peniaze. Mixovať môžete ovocie, zeleninu, mäso a v podstate všetky suroviny, ktoré bežne užívate vo svojej kuchyni.

Chcete robota? Zdieľajte a lajkujte!

Nastrúhať zemiaky, vypracovať kysnuté cesto, nasekať na malé kocky väčšie množstvo cibule, alebo rozdrviť cesnak, to všetko patrí medzi činnosti, ktoré súčasné kuchárky a kuchára často motivujú k tomu, aby pred klasickými jedlami dali prednosť príprave nejakého jednoduchšieho pokrmu. So šikovným kuchynským robotom môžete na drinu pokojne zabudnúť a bez námahy sa pustiť do prípravy aj takých špecialít, ako sú napríklad kysnuté buchty, celozrnný chlieb, zemiakové placky, alebo tatársky biftek. S robotom si tiež viete rozmixovať aj jednoduché krémové polievky a po nich si dať dezert v podobe nasýtenej jahodovej peny. Vďaka Meline máte teraz jedinečnú príležitosť obohatiť svoju kuchyňu kvalitným robotom značky Bosch. Rýchlosť spracovania aj toho najnáročnejšieho cesta, všestranný set, veľká a praktická misa, kompaktnosť a ľahká manipulácia. Presne týmito vlastnosťami oplýva kuchynský robot od Meliny. Tak neváhajte a zapojte sa do súťaže aj vy!