×
Your cart is empty.
Zaručené spaľovanie brušného tuku
11. novembra 2015 Wordbajan Wordpress

Zaručené spaľovanie brušného tuku

Posted in Blog

Zaručené spaľovanie brušného tuku

Snom každého jedného z nás je mať dokonalú postavu s plochým bruchom. A nehovorte, že to tak nie je! Na to, aby sme mali ploché brucho, nestačí o tom iba rozprávať, ale konať. Úmorné redukčné diéty či každodenné robenie brušákov však nestačia na to, aby ste dosiahli vytúžený cieľ. Tvarovanie svalov je jedna vec, pálenie tukov tá druhá a treťou, najdôležitejšou súčasťou je jednoznačne úprava stravy.

„Pneumatiku“ odkotúľajte preč a zamávajte!

Brucho ovplyvňuje rad faktorov, napríklad trávenie niektorých potravín a následné nadúvanie. Jeho stupňované zväčšovanie vyjadruje zvyšujúce sa množstvo tuku v tele. Nedostatok pohybu, nepravidelný telesný pohyb, zlé stravovacie návyky s vysokým obsahom tuku a malým množstvom bielkovín idú „ruka v ruke“ s nežiaducim bruškom. Všetky tieto zlozvyky môžete pokojne hodiť za hlavu a ignorovať ich. Na výslnie totiž prichádza revolučná novinka v podobe zázračného nápoja, o ktorom ste pravdepodobne ešte nepočuli.

Slivkový kefír

Zmenili ste stravovanie, vyskúšali rôzne babské recepty, no a aj napriek tomu Vás ručička na váhe a pohľad do zrkadla stále odpudzuje? Koniec týmto nepríjemným momentom! Čerstvé slivky s kvalitným kefírom sú podľa najnovších vedeckých zistení tou najideálnejšou a predovšetkým najefektívnejšou kombináciou pri znižovaní tuku v oblasti brucha. Mať krásne, sexi štíhle brucho nie je preto v dnešnej dobe žiadna „sizyfovská práca“. Ale prečo práve slivky a kefír?

Modrofialová vlákninová bomba

Slivky sú už od nepamäti považované za veľmi prospešné ovocie. Dokonca sa našli aj v hrobkách Egyptských faraónov, čo potvrdzuje, že určite majú „niečo do seba“. Okrem toho, že slivky obsahujú značné množstvo vitamínu A, B, C a E, vedci svoju pozornosť pri výbere upriamili na vysoké množstvo vlákniny. Tá je pri konzumovaní sliviek účinnou pomôckou pri nadváhe a dokáže napomôcť k čisteniu organizmu, pričom ho zároveň zbavuje nadmerného množstva tuku.

Poznáte biele zlato?

Tak ako bol v dobách minulých po slivkách obrovský dopyt, už po stáročia máme možnosť využiť účinky blahodarného kefíru. Pravidelné pitie tohto nápoja pomáhalo ľuďom proti chronickej únave či zmierňovaní stresu už pred vyše 5000 rokmi. Tento mliečny výrobok má ďalej silné antibakteriálne účinky a čo je najdôležitejšie, dokáže osídliť náš tráviaci trakt spôsobom, ktorý potláča rozvoj nežiaducich baktérií. Tie štiepia mliečny cukor, z ktorého majú mnohí ľudia zažívacie ťažkosti.

Jednoduchý recept

Aj preto Vám Melina prináša z týchto dvoch osvedčených ingrediencií recept na nápoj, vďaka ktorému pôjdu kilá dole oveľa rýchlejšie. Pripravte si za hrsť sliviek, ovos, drvený ľan, kakao a samozrejme kefír. Úplne na začiatku dajte variť 100 ml vody, ktorú po zovretí vlejte do menšej misky s čerstvými slivkami. Misku na min. 10 minút zakryte nejakou prikrývkou alebo tanierom. Pri tomto čakaní si v druhej miske pripravte kefírovú zmes s ďalšími ingredienciami. V nej spoločne premiešajte 2 lyžice ovsa, 1 lyžičku drveného ľanu a kakaa s 300 ml kefíru. Vylúhované a olúpané slivky poriadne zmiešajte s kefírovou zmesou. Po jednej strávenej noci nápoja v chladničke je zázrak na svete! Stačí ho už iba každé ráno dopriať nášmu organizmu nalačno a požadovaný výsledok na seba nenechá dlho čakať. Dobrú chuť a príjemné chudnutie.