Výrobky Melina môžete zakúpiť v širokej sieti predajní nielen na Slovensku, ale tiež v Česku a Maďarsku.

Minútky

Bylinkové – chili maslo

Picture of Stanley Šulc

Stanley Šulc

Šéfkuchár v reštaurácii

10 minút + 30 až 60 minút na stuhnutie

Príprava

6

Porcie

Ľahká

Úroveň

Prehrať video

Ingrediencie

250 g masla
1 ks čerstvé chilli
petržlenová vňať
soľ a korenie na dochutenie
experimentujte a pridajte aj iné bylinky

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp

Postup prípravy

  • 1. krok

    Maslo izbovej teploty zmiešame v mise s nasekanou chilli papričkou, petržlenovou vnňaťou ,soľou a korením.

    Na pracovnú dosku natiahneme potravinársku fóliu a z maslovej zmesi vytvoríme rolku, ktorú potom zatočíme do fólie a necháme v chladničke 30 až 60 minút

  • 2. krok

    Maslovú rolku môžeme vytiahnuť tesne pred požitím a narezať na kolieska.

    podávame k grilovaným rybám, steaku alebo ako nátierku na pečivo.

Použité produkty od Melina

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp
[ratemypost]
Newsletter

Prihláste sa k odberu a nenechajte si ujsť nové recepty

Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov

Podobné recepty

Obľúbené kategórie