250 g masla
1 ks čerstvé chilli
petržlenová vňať
soľ a korenie na dochutenie
experimentujte a pridajte aj iné bylinky
Maslo izbovej teploty zmiešame v mise s nasekanou chilli papričkou, petržlenovou vnňaťou ,soľou a korením.
Na pracovnú dosku natiahneme potravinársku fóliu a z maslovej zmesi vytvoríme rolku, ktorú potom zatočíme do fólie a necháme v chladničke 30 až 60 minút
Maslovú rolku môžeme vytiahnuť tesne pred požitím a narezať na kolieska.
podávame k grilovaným rybám, steaku alebo ako nátierku na pečivo.

Prihláste sa k odberu a nenechajte si ujsť nové recepty
Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov
Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov
Copyright © 2025 melina.sk – Všetky práva vyhradené