Výrobky Melina môžete zakúpiť v širokej sieti predajní nielen na Slovensku, ale tiež v Česku a Maďarsku.

Minútky

Francúzsky toast

Picture of Stanley Šulc

Stanley Šulc

Šéfkuchár v reštaurácii

15 min

Príprava

3

Porcie

Ľahká

Úroveň

Prehrať video

Ingrediencie

2 -3 ks vajec
1 pl cukru
1/2 čl škorice
štipku muškátového orecha
1 ks vanilkový struk
sladké pečivo – vianočka
smotana na šľahanie
biely jogurt a med na dozdobenie

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp

Postup prípravy

  • 1. krok

    Do misky si rozbijeme vajíčka. Pridáme cukor, škoricu, muškátový orech, obsah vanilkového struku prilejeme trochu smotany a rozmiešame.

    Nakrájané pečivo obalíme v zmesi ktorú sme si vymiešali. Do panvice si dáme olivový olej a maslo. Panvicu necháme rozohriať.

  • 2. krok

    Pečivo opečieme do zlatista na panvici a môžeme ho podávať.

    Na tanieri prelejeme bielym jogurtom a medom.

    Francúzsky toast môžeme ešte dozdobiť ovocím alebo džemom, podľa chuti.

Použité produkty od Melina

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp
[ratemypost]
Newsletter

Prihláste sa k odberu a nenechajte si ujsť nové recepty

Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov

Podobné recepty

Obľúbené kategórie