2 -3 ks vajec
1 pl cukru
1/2 čl škorice
štipku muškátového orecha
1 ks vanilkový struk
sladké pečivo – vianočka
smotana na šľahanie
biely jogurt a med na dozdobenie
Do misky si rozbijeme vajíčka. Pridáme cukor, škoricu, muškátový orech, obsah vanilkového struku prilejeme trochu smotany a rozmiešame.
Nakrájané pečivo obalíme v zmesi ktorú sme si vymiešali. Do panvice si dáme olivový olej a maslo. Panvicu necháme rozohriať.
Pečivo opečieme do zlatista na panvici a môžeme ho podávať.
Na tanieri prelejeme bielym jogurtom a medom.
Francúzsky toast môžeme ešte dozdobiť ovocím alebo džemom, podľa chuti.

Prihláste sa k odberu a nenechajte si ujsť nové recepty
Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov
Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov
Copyright © 2025 melina.sk – Všetky práva vyhradené