Výrobky Melina môžete zakúpiť v širokej sieti predajní nielen na Slovensku, ale tiež v Česku a Maďarsku.

Minútky

Cesnaková nátierka

Picture of Stanley Šulc

Stanley Šulc

Šéfkuchár v reštaurácii

10 min

Príprava

4

Porcie

Ľahká

Úroveň

Prehrať video

Ingrediencie

50 g masla
125 g kyslej smotany
200 g údeného syra
5 – 6 strúčikov cesnaku
čerstvú pažitku
soľ a čierné korenie
celozrné pečivo
olivový olej

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp

Postup prípravy

  • 1. krok

    Údený syr si nastrúhame do misy na strúhadle, na jemnejšej strane. K syru pretlačíme cesnak a pridáme maslo izbovej teploty.

    Nasekáme pažítku, pridáme do misy spolu so smotanou.

  • 2. krok

    Ochutíme podľa potreby soľou a čiernym korením a všetko spolu premiešame. Nezabúdajme, že údený syr je slaný a preto so soľou opatrne.

    Hotovú nátierku podávame s pečivom alebo zeleninou.

Použité produkty od Melina

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp
[ratemypost]
Newsletter

Prihláste sa k odberu a nenechajte si ujsť nové recepty

Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov

Podobné recepty

Obľúbené kategórie