Výrobky Melina môžete zakúpiť v širokej sieti predajní nielen na Slovensku, ale tiež v Česku a Maďarsku.

Minútky

Biela reďkovka opečená so špargľou

Picture of Stanley Šulc

Stanley Šulc

Šéfkuchár v reštaurácii

15 min

Príprava

2

Porcie

Stredná

Úroveň

Prehrať video

Ingrediencie

2 ks Biele reďkovka
100 g Špargľa
150 g Maslo
Petržlenová vňať, soľ a čierne korenie

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp

Postup prípravy

  • 1. krok

    Bielu reďkovku nakrájame na kolieska, ktoré pekne obrežeme aby mali oblé hrany. Opečieme z oboch strán na suchej panvici do zlata. Zatiaľ odrežeme suché konce zo špargle, poprípade ešte dočistíme škrabkou a nakrájame na menšie kúsky, ktoré pridáme k opečenej bielej reďkovke. Osolíme, podlejeme vodou a chvíľku spolu povaríme a postupne začneme pridávať maslo, ktoré nám pri varení s vodou vytvoria maslovú emulziu. Môže sa nám stať, že sa nám emulzia rozdelí na tuk a bielkovinovú časť, neváhajte však, stačí priliať trošku vody a zasa nechať prevrieť. Hotové predjedlo servírujeme aj petržlenovou vňaťou a na hrubo pomletým čiernym korením.

Použité produkty od Melina

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp
[ratemypost]
Newsletter

Prihláste sa k odberu a nenechajte si ujsť nové recepty

Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov

Podobné recepty

Obľúbené kategórie