150 ml Kefír
50 g Maslo (roztopené)
60 g Losos
100 g Kyslá smotana
100 g Hladká múka
1 ks Vajce
Pažítku, Čerstvý kôpor ,soľ a korenie
K preosiatej múke pridajte do misy polovicu kefíru a žĺtok. Miešajte a postupne pridávajte zvyšok kefíru a nasekanú pažítku.
V druhej mise vymiešajte bielok kým nezačne hustnúť a opatrne ho primiešajte k zbytku cesta a osoľte. Na vymastenej panvici opečte z oboch strán do zlatohneda.
Každý kus potrite kyslou smotanou a na vrch zložte kúsok údeného lososa, dozdobte kôprom.

Prihláste sa k odberu a nenechajte si ujsť nové recepty
Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov
Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov
Copyright © 2025 melina.sk – Všetky práva vyhradené