Výrobky Melina môžete zakúpiť v širokej sieti predajní nielen na Slovensku, ale tiež v Česku a Maďarsku.

Minútky

Cviklová nátierka s tvarohom a chrenom

Picture of Stanley Šulc

Stanley Šulc

Šéfkuchár v reštaurácii

15 min

Príprava

4-6

Porcie

Ľahká

Úroveň

Prehrať video

Ingrediencie

2ks Cvikla (upečená)
2 pl Olivový olej
1 ks Cesnak
45 g Vlašské orechy
100 g Extra jemný tvaroh
1 pl Citrónová šťava
20 g Chren
10 g Kôpor
2 ks Vajce (na ozdobu)
Rasca, soľ

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp

Postup prípravy

  • 1. krok

    Obe červené repy polejeme olivovým olejom, podlejeme trochou vody a dáme piecť na 180 stupňov na hodinu až hodinu a pol, obrátime v polovici pečenia.

  • 2. krok

    Orechy nasekáme nadrobno, pridáme pretlačený alebo nastrúhaný cesnak, nastrúhaný chren a tvaroh.

  • 3. krok

    Na jemno nastrúhame aj ošúpanú a vychladenú cviklu, dochutíme soľou, rascou, kôprom a citrónovou šťavou. Podávame s na tvrdo uvareným vajcom.

Použité produkty od Melina

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp
[ratemypost]
Newsletter

Prihláste sa k odberu a nenechajte si ujsť nové recepty

Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov

Podobné recepty

Obľúbené kategórie