Výrobky Melina môžete zakúpiť v širokej sieti predajní nielen na Slovensku, ale tiež v Česku a Maďarsku.

Dezerty

Dvojfarebná tvarohová torta

Picture of Jana Malaga

Jana Malaga

Foodblogerka

60 min

Príprava

10

Porcie

Stredná

Úroveň

Prehrať video

Ingrediencie

100 g masla MELINA
200 g maslové sušienky
450 g jemného tvarohu MELINA
3 ks vajíčka
250 ml smotana na šľahanie MELINA
200 g horkej čokolády
200 g bielej čokolády

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp

Postup prípravy

  • 1. krok

    Rozpustené maslo a rozdrvené sušienky zmiešame a dáme na dno tortovej formy s priemerom 21 cm. Tvaroh, vajíčka a smotanu vymiešame. Rozdelíme do dvoch misiek.

  • 2. krok

    Primiešame rozpustenú čokoládu. Do jednej bielu, do druhej horkú. Na sušienkový korpus dáme tvarohovú zmes s horkou čokoládou a na to bielu hmotu. Uhladíme.

  • 3. krok

    Pečieme 25 minút v rúre vyhriatej na 160 stupňov kým okraje torty nestuhnú. Necháme poriadne vychladnúť vo forme. Ideálne cez noc.

Použité produkty od Melina

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp
[ratemypost]
Newsletter

Prihláste sa k odberu a nenechajte si ujsť nové recepty

Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov

Podobné recepty

Obľúbené kategórie