Výrobky Melina môžete zakúpiť v širokej sieti predajní nielen na Slovensku, ale tiež v Česku a Maďarsku.

Hlavné jedlá

Fettuccine v krémovej omáčke

Picture of Stanley Šulc

Stanley Šulc

Šéfkuchár v reštaurácii

45 min

Príprava

4

Porcie

Stredná

Úroveň

Prehrať video

Ingrediencie

375 g Fettuccine/Spaghetti
Olivový olej 1ks Cibuľa
200 g Kuracie prsia
150 g Šampiňóny
1 ks Cesnak
1 dcl Biele víno
300 ml Smotana na šľahanie Melina
Soľ a čierne korenie Tymián

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp

Postup prípravy

  • 1. krok

    Vo vriacej a osolenej vode si uvaríme cestoviny. V hrnci si opražíme na kocky narezanú cibuľu a huby. Na krátku chvíľu zarestujeme aj pretlačený cesnak.

    Podlejeme vínom a necháme odpariť alkohol. Zalejeme smotanou na šľahanie, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a pridáme aj tymián.

  • 2. krok

    Omáčku necháme vyredukovať. Medzitým si na panvici opečieme kuracie mäso narezané na kúsky.

    Cestoviny spolu s omáčkou vymiešame na panvici a na vrch poukladáme opražené kuracie mäso.

  • 3. krok

    Na dozdobenie môžeme použiť bylinky alebo syr.

Použité produkty od Melina

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp
[ratemypost]
Newsletter

Prihláste sa k odberu a nenechajte si ujsť nové recepty

Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov

Podobné recepty

Obľúbené kategórie