Výrobky Melina môžete zakúpiť v širokej sieti predajní nielen na Slovensku, ale tiež v Česku a Maďarsku.

Ryby

Grilovaný pstruh plnený rozmarínom

Picture of Stanley Šulc

Stanley Šulc

Šéfkuchár v reštaurácii

60 min

Príprava

2

Porcie

Stredná

Úroveň

Prehrať video

Ingrediencie

2 ks Pstruh
200 g Maslo
15 g Rozmarín
2 ks Citrón
400 g Nové zemiaky (malé)
15 g Petržlenová vňať
Soľ a čierne korenie podľa chuti

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp

Postup prípravy

  • 1. krok

    Ako prvé si dáme variť zemiaky v šupke a nahrejeme gril.

    Vyfiletované pstruhy osolíme a okoreníme zvonku ale aj zvnútra. Plníme s maslom, rozmarínom a plátkami citrónu.

  • 2. krok

    Zabalíme do alobalu tak, aby nevytekala šťava a položíme na rozpálený gril. Obrátime raz po zhruba 15tich minútach a necháme ďalších 15 minút na druhej strane.

  • 3. krok

    Uvarené zemiaky ošúpeme a obalíme v panvici v rozpustenom masle a nasekanej petržlenovej vnati.

    Rybu podávame aj s alobalom so zemiakmi na strane ako prílohou.

Použité produkty od Melina

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp
[ratemypost]
Newsletter

Prihláste sa k odberu a nenechajte si ujsť nové recepty

Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov

Podobné recepty

Obľúbené kategórie