Výrobky Melina môžete zakúpiť v širokej sieti predajní nielen na Slovensku, ale tiež v Česku a Maďarsku.

Šaláty

Jarný šalát so syrom Fellada

Picture of Stanley Šulc

Stanley Šulc

Šéfkuchár v reštaurácii

30 min

Príprava

4

Porcie

Ľahká

Úroveň

Prehrať video

Ingrediencie

200 g Syr Fellada od Meliny
300 g Rukola, ľadový šalát, špenát, mix šalátov
1 zväzok Redkvičky
150 ml Vínny ocot
150 ml Voda
3 pl Med
2 pl Soľ
½ čl Horčičné semiačka
50 g Mrkva
50 g Cherry paradajky
50 ml Olivový olej
Čierne korenie

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp

Postup prípravy

  • 1. krok

    Ako prvé si naložíme redkvičky. Redkvičky si nastrúhame na tenko na mandolíne.

    Vodu, ocot, med, soľ a horčičné semiačka zmiešame a necháme prevrieť.

  • 2. krok

    Zmesou zalejeme redkvičky a necháme vychladiť. Syr si pokrájame na ľubovoľnú veľkosť.

    Cherry paradajky pokrájame na polovice a mrkvu nastrúhame na strúhadle na hrubo.

  • 3. krok

    Šalát so zeleninou si vymiešame s olivovým olejom a nahrubo namletým čiernym korením.

    Syr ukladáme až na tanier. Šalát doplníme aj naloženou redkvičkou a podávame.

Použité produkty od Melina

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp
[ratemypost]
Newsletter

Prihláste sa k odberu a nenechajte si ujsť nové recepty

Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov

Podobné recepty

Obľúbené kategórie