Výrobky Melina môžete zakúpiť v širokej sieti predajní nielen na Slovensku, ale tiež v Česku a Maďarsku.

Dezerty

Nahá torta so sezónnym ovocím

Picture of Stanley Šulc

Stanley Šulc

Šéfkuchár v reštaurácii

60 min

Príprava

8-12

Porcie

Stredná

Úroveň

Prehrať video

Ingrediencie

500 g Jemný tvaroh
250 ml Šľahačková smotana
250 ml Kyslá smotana
500 g Maliny alebo iné ovocie čo nájdete 1ks(tretina)
Vanilkový puding
Korpus na tortu :
8 ks Vajcia
8 pl Kryštálový cukor
6 pl (kopcovito) Hladka múka
2 pl Kakao

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp

Postup prípravy

  • 1. krok

    Najprv si pripravíme korpus. Bielka vymiešame s cukrom na sneh, postupne pridáme žĺtka, premiešame a potom už len preosiatu múku a kakao vmiešame veľmi pomaly a len krátko.

  • 2. krok

    Cesto vlejeme do formy vyloženej papierom na pečenie a vložíme do predhriatej rúry na 150 °C na 45 minút.

  • 3. krok

    Po dopečení necháme vychladiť a prerežeme na pláty. Plnku si pripravíme zmiešaním všetkých ingrediencií okrem malín, Ole puding až na koniec, ten to všetko zahustí.

  • 4. krok

    Postupne vrstvíme pláty plnkou a malinami, plnkou aj prikryjeme celú tortu a dozdobíme malinami.

Použité produkty od Melina

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp
[ratemypost]
Newsletter

Prihláste sa k odberu a nenechajte si ujsť nové recepty

Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov

Podobné recepty

Obľúbené kategórie