Najprv si pripravíme tekvicové pyré z Hokkaido tekvice, ktorú očistíme, rozkrojíme na polovicu očistíme od jadierok a následne nakrájame na kocky. Tekvicu dáme variť. Uvarenú tekvicu scedíme, následne pridáme trochu vody a vymixujeme hladké pyré.
Ako ďalšiu vec si pripravíme základ do pohárov. Roztopíme maslo, do ktorého potom pridáme rozdrvené maslové keksíky. Celú zmes premiešame a môžeme naplniť do pohárov.
Pokračujeme tým, že si do misy pridáme extra krémový tvaroh, cukor a zmes korenín z mletého muškátového orieška, mletých klinčekov, škorice a mletého zázvoru. Do misy tiež pridáme aj pripravené tekvicové pyré a všetko spolu premiešame, podľa chuti dochutíme pripravenou zmesou korenín.
V ďalšej mise si vyšľaháme extra krémovú smotanu s cukrom do hladkej šľahačky. Tretinu z nej pridáme do misy k tvarohovej zmesi a zbytok odložíme na dozdobenie. Šľahačku s tvarohovou zmesou už len zľahka premiešame, naplníme do zdobiaceho sáčku a touto zmesou plníme poháre.
Naplnené poháre dozdobíme šľahačkou, rozdrvenými keksíkmi a koreninovou zmesou. Nakoniec dáme cheesecake na 2 hodiny stuhnúť do chladničky.
Dobrú chuť!

Prihláste sa k odberu a nenechajte si ujsť nové recepty
Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov
Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov
Copyright © 2025 melina.sk – Všetky práva vyhradené