Výrobky Melina môžete zakúpiť v širokej sieti predajní nielen na Slovensku, ale tiež v Česku a Maďarsku.

Dezerty

Panna cotta z kefíru s jahodovým kompótom

Picture of Jana Malaga

Jana Malaga

Foodblogerka

60 min

Príprava

4

Porcie

Ľahká

Úroveň

Prehrať video

Ingrediencie

1 hrnček 30 % smotany MELINA
1/2 vanilkového struku
1 PL hnedého cukru
2 kávové lyžičky agaru (prášok)
1 hrnček kefíru MELINA
jahody
cukor
citrónová šťava
mäta

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp

Postup prípravy

  • 1. krok

    Smotanu dáme do hrnčeka, pridáme dužinu z vanilky, cukor, agar a privedieme do varu. Odstavíme a primiešame kefír. Vlejeme do nádobiek na puding. Necháme stuhnúť v chlade.

    Jahody nakrájame na kúsky, pridáme cukor, citrónovú šťavu a uvaríme kompót. Panna cottu vyklopíme a polejeme kompótom.

Použité produkty od Melina

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp
[ratemypost]
Newsletter

Prihláste sa k odberu a nenechajte si ujsť nové recepty

Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov

Podobné recepty

Obľúbené kategórie