Výrobky Melina môžete zakúpiť v širokej sieti predajní nielen na Slovensku, ale tiež v Česku a Maďarsku.

Minútky

Pečený zemiak plnený syrom Havarti

Picture of Jana Malaga

Jana Malaga

Foodblogerka

60 min

Príprava

4

Porcie

Ľahká

Úroveň

Prehrať video

Ingrediencie

4 veľké zemiaky
1 strúčik cesnaku
150 g masla Melina
200 g syra Havarti od Meliny
soľ
sušené paradajky
kyslá smotana od Meliny
jarná cibuľka

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp

Postup prípravy

  • 1. krok

    Zemiaky si umyjeme a narežeme do neho zárezy, ale tak, aby zostal zemiak pokope.

    Rozpustené maslo zmiešame z roztlačeným cesnakom a soľou. Štetcom potrieme rezy v zemiaku.

    Do každého rezu vložíme plátok syra Havarti a sušenú paradajku.

    Pečieme vo vyhriatej rúre na 200 stupňov približne 45 minút.

    Servírujeme s kyslou smotanou a jarnou cibuľkou.

Použité produkty od Melina

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp
[ratemypost]
Newsletter

Prihláste sa k odberu a nenechajte si ujsť nové recepty

Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov

Podobné recepty

Obľúbené kategórie