4 veľké zemiaky
1 strúčik cesnaku
150 g masla Melina
200 g syra Havarti od Meliny
soľ
sušené paradajky
kyslá smotana od Meliny
jarná cibuľka
Zemiaky si umyjeme a narežeme do neho zárezy, ale tak, aby zostal zemiak pokope.
Rozpustené maslo zmiešame z roztlačeným cesnakom a soľou. Štetcom potrieme rezy v zemiaku.
Do každého rezu vložíme plátok syra Havarti a sušenú paradajku.
Pečieme vo vyhriatej rúre na 200 stupňov približne 45 minút.
Servírujeme s kyslou smotanou a jarnou cibuľkou.

Prihláste sa k odberu a nenechajte si ujsť nové recepty
Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov
Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov
Copyright © 2025 melina.sk – Všetky práva vyhradené