150 g Maslo
1 ks Cibuľa
200 g Zemiaky
100 g Zeler
250 g Medvedí cesnak
500 ml Vývar/Bujón/Voda
100 g Údený tvaroh
100 ml Šľahačková smotana
Soľ a mleté čierne korenie
Na masle si opražte cibuľu a na drobno nakrájaný zeler, pridajte rovnako nakrájané zemiaky, zalejte vývarom a varte do mäkka.
Pridajte na hrubo nakrájaný medvedí cesnak, nechajte zovrieť a rozmixujte na hladkú polievku. Na zjemnenie pridajte šľahačkovú smotanu.
Dochuťte polievku soľou a mletým čiernym korením a podávajte s nastrúhaným údeným syrom .

Prihláste sa k odberu a nenechajte si ujsť nové recepty
Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov
Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov
Copyright © 2025 melina.sk – Všetky práva vyhradené