Výrobky Melina môžete zakúpiť v širokej sieti predajní nielen na Slovensku, ale tiež v Česku a Maďarsku.

Polievky

Polievka z medvedieho cesnaku

Picture of Stanley Šulc

Stanley Šulc

Šéfkuchár v reštaurácii

30 min

Príprava

4

Porcie

Ľahká

Úroveň

Prehrať video

Ingrediencie

150 g Maslo
1 ks Cibuľa
200 g Zemiaky
100 g Zeler
250 g Medvedí cesnak
500 ml Vývar/Bujón/Voda
100 g Údený tvaroh
100 ml Šľahačková smotana
Soľ a mleté čierne korenie

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp

Postup prípravy

  • 1. krok

    Na masle si opražte cibuľu a na drobno nakrájaný zeler, pridajte rovnako nakrájané zemiaky, zalejte vývarom a varte do mäkka.

    Pridajte na hrubo nakrájaný medvedí cesnak, nechajte zovrieť a rozmixujte na hladkú polievku. Na zjemnenie pridajte šľahačkovú smotanu.

    Dochuťte polievku soľou a mletým čiernym korením a podávajte s nastrúhaným údeným syrom .

Použité produkty od Melina

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp
[ratemypost]
Newsletter

Prihláste sa k odberu a nenechajte si ujsť nové recepty

Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov

Podobné recepty

Obľúbené kategórie