Domov » Recepty » Múčne jedlá » Portobello mini pizze
Foodblogerka
Príprava
Porcie
Úroveň
Prehrať video
3 hrste čerstvých špenátových listov
1 hrsť čerstvej pažitky
200 g syru Eidam MELINA
4 ks portobello šampióny
2 -3 PL rozpusteného masla MELINA
10 ks cherry paradajok
1 ks červená cibuľa
80 g slaninky
50 g Fellada
petržlenová vňať
Predhrejeme si rúru na 170 stupňov. V miske zmiešame špenát, pažitku, nastrúhaný syr. Kolúčiky potrieme maslom a naukladáme na plech.
Do vnútra každej huby dáme plnku, rozkorejene cherry paradajky, krúžky cibuľe, plátok slaninky. Pečieme 10 – 15 minút. Namrvime felladu a opäť pečieme 10 minút. Pri servírovaní posypeme petržlenovou vňaťou.

Prihláste sa k odberu a nenechajte si ujsť nové recepty
Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov
Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov
Copyright © 2025 melina.sk – Všetky práva vyhradené