Výrobky Melina môžete zakúpiť v širokej sieti predajní nielen na Slovensku, ale tiež v Česku a Maďarsku.

Minútky

Portobello mini pizze

Picture of Jana Malaga

Jana Malaga

Foodblogerka

30 min

Príprava

10

Porcie

Ľahká

Úroveň

Prehrať video

Ingrediencie

3 hrste čerstvých špenátových listov
1 hrsť čerstvej pažitky
200 g syru Eidam MELINA
4 ks portobello šampióny
2 -3 PL rozpusteného masla MELINA
10 ks cherry paradajok
1 ks červená cibuľa
80 g slaninky
50 g Fellada
petržlenová vňať

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp

Postup prípravy

  • 1. krok

    Predhrejeme si rúru na 170 stupňov. V miske zmiešame špenát, pažitku, nastrúhaný syr. Kolúčiky potrieme maslom a naukladáme na plech.

  • 2. krok

    Do vnútra každej huby dáme plnku, rozkorejene cherry paradajky, krúžky cibuľe, plátok slaninky. Pečieme 10 – 15 minút. Namrvime felladu a opäť pečieme 10 minút. Pri servírovaní posypeme petržlenovou vňaťou.

Použité produkty od Melina

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp
[ratemypost]
Newsletter

Prihláste sa k odberu a nenechajte si ujsť nové recepty

Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov

Podobné recepty

Obľúbené kategórie