Výrobky Melina môžete zakúpiť v širokej sieti predajní nielen na Slovensku, ale tiež v Česku a Maďarsku.

Šaláty

Šalát z baby špenátu a syru Fellada s opečenou Foie Gras

Picture of Stanley Šulc

Stanley Šulc

Šéfkuchár v reštaurácii

15 min

Príprava

2-3

Porcie

Ľahká

Úroveň

Prehrať video

Postup prípravy

  • 1. krok

    Do misky si pripravíme umytý baby špenát. Následne pridáme na drobno nakrájanú červenú cibuľu a na kocky nakrájaný syr Fellada. Dokoreníme, pridáme limetkovú šťavu a olivový olej.

  • 2. krok

    Na suchej panvici si dozlatista opečieme mazanec. Husaciu pečeň si nakrájame na plátky, z oboch strán osolíme, dokoreníme a krátko pečieme na rozpálenej panvici.

  • 3. krok

    Pri servírovaní do šalátu pridáme vlašské orechy, med a celé jedlo dozdobíme bylinkami.

    Dobrú chuť!

Použité produkty od Melina

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp
[ratemypost]
Newsletter

Prihláste sa k odberu a nenechajte si ujsť nové recepty

Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov

Podobné recepty

Obľúbené kategórie