Domov » Recepty » Hlavné jedlá » Temné Francúzske zemiaky
Stand up komici
Príprava
Porcie
Úroveň
Prehrať video
Nakrájame si klobásku a zemiaky, ktorými vyložíme masťou vymastený plech. Nakrájame si papriku, šampiňóny, vajce uvarené natvrdo a plátky slaniny, ktoré navrstvíme na klobásku a zemiaky, dochutíme podľa chuti soľou a korením.
Následne na vrch vylejeme smotanu a znova vrstvíme zemiaky, klobásku, papriku, šampiňóny, vajíčko, slaninu, pridáme na kolieska nakrájanú cibuľku a znova dochutíme soľou, korením a chilli. V miske si vymiešame surové vajíčko so smotanou a nastrúhaným syrom Eidam, dochutíme a znova vylejeme na vrch. Narežeme si plátky syru Emdamer, poukladáme ich na vrch a dáme zapiecť do rúry.
Dobrú chuť!

Prihláste sa k odberu a nenechajte si ujsť nové recepty
Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov
Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov
Copyright © 2025 melina.sk – Všetky práva vyhradené