Výrobky Melina môžete zakúpiť v širokej sieti predajní nielen na Slovensku, ale tiež v Česku a Maďarsku.

Dezerty

Tvarohové tiramisu

Picture of Stanley Šulc

Stanley Šulc

Šéfkuchár v reštaurácii

30min + tuhnutie celú noc

Príprava

4-6

Porcie

Stredná

Úroveň

Prehrať video

Ingrediencie

450 g Tvaroh krémový (Melina)
200 g Smotana na šľahanie (Melina)
4 pl Cukor 2pl Vanilkový cukor
450 g Piškóty
250 ml Čierna káva 3pl Amaretto

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp

Postup prípravy

  • 1. krok

    Smotanu si vyšľaháme s oboma cukrami na hustú šľahačku. Do druhej misy dáme tvaroh, amaretto, premiešame a postupne pridávame aj ochutenú šľahačku.

  • 2. krok

    Necháme bokom postáť. Pripravíme si formy na tiramisu, do ktorých postupne vkladáme v káve namočené piškóty, namočenou stranou hore. Na piškóty vrstvíme pripravený krém, na ten zasa piškóty a zasa krém až do požadovanej výšky.

  • 3. krok

    Takto pripravené tiramisu necháme prikryté, postáť v chladničke cez noc. Pred podávaním poprášime kakaom.

Použité produkty od Melina

Poslať na email
Vytlačiť recept
Zdieľa na Facebook
Zdieľa na X
Zdieľa na WhatsApp
[ratemypost]
Newsletter

Prihláste sa k odberu a nenechajte si ujsť nové recepty

Vložením e-mailu súhlasíte s podmienkami ochrany osobných údajov

Podobné recepty

Obľúbené kategórie