Stravovanie školákov 4. časť Olovrant. Malý na pohľad, gigantický na osoh Raňajky, obed, večera. Každý deň, 365 dní v roku. Takéto… Nebojte sa cesnaku ako drakula, ale hrdo po ňom spievajte! Všade velebený, uctievaný, ospevovaný. Áno, aj takýto je cesnak (dokonca… Stravovanie školákov 3. časť Ako si zo školských obedov nelámať hlavu? Po dvoch častiach seriálu o stravovaní školákov viete, že do… Okuliarnici, prečo vám mrkva ešte stále nezlepšila zrak? Varená, dusená, pečená. Kašičková, pyrová, strúhaná. Mrkva sem, mrkva tu, mrkva tam. Mrkva… Stravovanie školákov 2. časť Správna desiata = lepšia sústredenosť = Jednotky v žiackej knižke Zavrelo dieťa dvere cestou do školy so… Rozdiely kyslomlieč. produktov 2. časť Zákys vs. jogurt vs. smotana Medzi kyslomliečnymi výrobkami, poväčšine nápojmi, v zásade veľké rozdiely nie sú.… Stravovanie školákov 1. časť Raňajky sú najdôležitejšie. Pre deti dupľom! Pri zadaní kľúčových slov „prečo raňajkovať“ do Google sa vám… Nielen rozvrh hodín, ale aj rozvrh stravy je dôležitý! Cŕŕŕn… cŕŕŕn… a bum! Prečo, preboha, zvoní budík? Do toho sa roztvorili… Rozdiely kyslomliečnych nápojov 1. časť Kefír vs. cmar vs. acidofilné mlieko Kefír, cmar, acidofilné mlieko, zakýsané mlieko, zakvasené mlieko, jogurty… Všetky…post
Stravovanie školákov 4. časť. Olovrant. Malý na pohľad, gigantický na osoh
By Patrik Boďo
post
Nebojte sa cesnaku ako drakula, ale hrdo po ňom spievajte!
By Patrik Boďo
post
Stravovanie školákov 3. časť. Ako si zo školských obedov nelámať hlavu?
By Patrik Boďo
post
Okuliarnici, prečo vám mrkva ešte stále nezlepšila zrak?
By Patrik Boďo
post
Stravovanie školákov 2. časť Správna desiata = lepšia sústredenosť = Jednotky v žiackej knižke
By Patrik Boďo
post
Rozdiely kyslomliečnych produktov 2. časť Zákys vs. jogurt vs. smotana
By Patrik Boďo
post
Stravovanie školákov 1. časť: Raňajky sú najdôležitejšie. Pre deti dupľom!
By Patrik Boďo
post
Nielen rozvrh hodín, ale aj rozvrh stravy je dôležitý!
By Patrik Boďo
post
Rozdiely kyslomliečnych produktov 1. časť Kefír vs. cmar vs. acidofilné mlieko
By Patrik Boďo